Monday, December 7, 2009

Å så måste vi få gratta port 69

Som är sista trappuppgång i vårt område som får stambytt - ett par år efter oss andra. I slutet av februari sätter arbetet igång. Kanske inte den optimala årstiden. Men Äntligen!

Arbetet med att färdigställa stambytet för hela kvarterets avbröts i samband med ombildningsprocessen påbörjades. Så det är port 69 väl unt att komma ifatt resten av oss.

Just nu är det många av oss som får renoverat hemma. För vårt stambyte blev precis klart när är ombildningsprocessen började. Och all verksamhet som inte var akut underhåll lades med. En del hade i kontraktet en klausul att vi inte skulle få renoverat i kök och badrum förrän efter stambytet. (Vilket beräknades till tre-fem år om jag inte minns fel, men tog åtta år.) Så nog har många av oss väntat. Så även om vi klagar att vi får flytta möbler hoppas jag att alla grannar blir glada över sina nyrenoverade hem.

Själv undrar jag i vilken ände jag ska börja. Miljöstugan nästa? Problemet att den är så oerhört populär denna tid på året. Vi ses kanske där!

No comments:

Post a Comment