Monday, October 19, 2009

Söndagsträffarna fortsätter

Nästa söndag den 25 oktober, kl 19.00 i Träfflokalen, Kärrtorpsvägen 47 nedre botten. Varmt Välkommen!

Vi fikar och fortsätter att samla in behov och lägger upp hur vi ska få in vårt kvarter i Svenska Bostäders underhållsbudget, nu när vi har stått utanför ett tag.

Av dem som varit med på mötena så har det framkommit ett stort behov av fönsterrenovering. På vissa håll upplevs det så dåligt så man undrar om det skjuts upp för länge att fönstren kommer ruttna och Svenska Bostäder kommer behöva byta ut hela fönstren. Eller att fönstret en vacker dag (eller kall och blåsig dag) trillar ut och skadar någon. För att inte tala om kylan och andra oangelägenheter man kan råka ut för utan fönster.

Ett förslag är att dokumentera behoven. Så har du möjlighet att fotografera och skicka ett digitalt foto på dina fönstren till bloggens mail, så sammanställer vi behoven. Om du vill ha hjälp med att dokumentera, kontakta oss. Gunnar har lovat att ställa upp med tid och kamera så vi kan få in ett bra förhandlingsunderlag.

E-post: understensbloggen@gmail.com
Telefon till Gunnar, 08-6493766

Har du mer du vill att vi ska föra upp på listan? Hör av dig till oss, eller kom nästa söndag. Vi försöker hålla på i en timme. Men vi är ett pratglatt gäng. Så var beredd på att vi håller på i 1½ timme.

/P

No comments:

Post a Comment