Saturday, July 2, 2011

Svenska Bostäders utförsäljning i media



Mitti Skärholmen har med haft artikel, men den har jag tyvärr inte lyckats få tag på.

Till den artikeln om utförsäljningen i Mitti Skarpnäck har en rättelse med införts att Det var lokala hyresgästföreningen Arkö som kallade till mötet.

5 comments:

  1. Hej,
    tidningen Proletären har också haft några artiklar om utförsäljningen:

    http://www.proletaren.se/inrikes/salj-inte-vara-hem

    http://www.proletaren.se/inrikes/allmannyttan-har-raserats

    ReplyDelete
  2. Jätte bra! Men jag tror att det är viktigt att få ut detta i "riktig" media. TV och dagstidningar, Det den typ av media som påverkar politiker.
    Prolitären och stockholms fria läses av redan engagerade människor

    ReplyDelete
  3. Det var ett inslag i Rapport nu ikväll. Synd bara att alla talar om det som att det vore definitivt - vi är många som kämpar för att behålla Understen i allmännyttan. Slaget är inte förlorat! Beslutet är inte klubbat!

    ReplyDelete
  4. Jag håller med om att det är bra att det måste synas, men som ett inlägg tidigare flikat in - Gör det i större media, sådant som skapar debatt istället. "Proletären" och "Mitt i..." nickar väl mest samstämmigt & instämmande, bra det MEN -
    en debatt kan skapas om detta når ABC, DN eller TV4. Begär att få ut handlingarna i ärendet från kommunfullmäktige. Ifrågasätt HUR ekvationen med de lägenheter som säljs kan vara rimlig i antalet man får. Knappast en vinst för Svebo. Och, icke att förglömma, VAD är Svenska Bostäders planer för framtiden med t.ex de (få) återstående bostäderna i Kärrtorp? Mycket taktiskt att göra detta under sommar/semesterperioden av Svenska Bostäder ,men ack så smutsigt av dem. Slaget är inte förlorat som Sara Ström sa, men tärningen är definitivt kastad...

    ReplyDelete
  5. Jag håller med om att överlåtelsen bör granskas - om inte annat så av principskäl. Och jag hoppas att vi kommer att nå ut i "tyngre" media efter Almedalsveckan. Anonym, du får gärna ta kontakt med mig på nonfiction@live.se.

    ReplyDelete