Wednesday, May 19, 2010

Lapphysteri, vissa av oss har det värre än andra...

Det är i portarna som man snart kan undra snart vad brandmyndigheterna har att säga om alla lappar som sitter uppe. Men å andra sidan lappar är lika med full aktivitet.

  1. Ikväll är det möte med de boende på en del av vår fastighet. Kärrtorpsvägen 31-43, som kan bli berörda av tillbyggnaden av dagiset på Vikstensvägen. Mötet äger rum i träfflokalen Kärrtorpsvägen 47.
  2. En lapp om mätning för sprängning i ovanstående portar.
  3. Nu äntligen är det start för för målning av källare och barnvagnsrum/cykelrum i Kärrtopsvägen 31-37 denna vecka (och sen rullar det förhoppningsvis på med resten av källarna efter att det var utlovat i höstas). Se till att det är urplockat från källargångar och cykelrum/barnvagnsrum.
  4. Snart sätts det igång med isolering av tak, från nu till oktober. Det lär nog höras en del men förhoppningsvis resultera i att fastigheterna blir lite varmare. En å annan vattenskada lär nog krypa fram med.
  5. Planteringsdag i centrum, Svenska Bostäder slår på stort. Vepa i centrum och i vissa portar sitter det till och med två lappar. Så missa inte att adoptera en rabatt vid träden i centrum den 20 maj.
  6. Kinda kanal, Hyresgästföreningens försommarutflykt går i år till Kinda kanal den 12 juni. Anmälan senast 31 maj på nummer LH Arkös mobiltelefon 076-784 57 50.
  7. Sen finns det majbrevet från Svenska Bostäder om öppettider vid Kristi Himmelsfärd och organisationsförändringar.
  8. Och sedvanliga byta-lägenhets-lappar.
Det är mycke nu!

Men en härlig årstid. Å nu grönskar det fint och grannarna slår ut så fint på gräsmattor och sittmöbler.

No comments:

Post a Comment